L
ADING
Cerintele postului:
– flexibilitate, cu atitudine pozitiva si spirit de echipa
– experienta relevanta intr-o pozitie similara constituie un avantaj 

– indemanare si dexteritate in activitatile specifice,
– atentie distributiva cu accent la detalii si spirit de observatie

– capabil sa lucreze in conditii specifice de munca fizica: lucru in picioare pe perioade lungi de timp, solicitare a atentiei/memoriei vizuale si auditive

 

Responsabilitati:

– asigura suportul pentru prepararea principalelor feluri de mancare calde si reci

– cunoaşterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor;
– cunoaşterea sortimentelor de alimente

– participă activ la întreţinerea ustensilelor de bucătarie şi a echipamentului din dotare

– tine cont de perisabilitate, termenul de garanţie, de modul în care urmează să fie folosita vesela;
– face prelucrările preliminare gătitului – sortează, curăţă, spală, divizează;

– asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
– raspunde de păstrarea în bune condiţii a ustensilelor şi veselei;
– respecta normele de igienă şi securitate a muncii
– indeplineşte şi alte sarcini curente atribuite de către superiorul direct, în concordanţă cu necesităţile imediate ale unităţii
 

Cerintele postului:

– punctualitate si seriozitate

– sa fie o persoana obisnuita cu munca in echipa

– sa aiba spirit de organizare si de pastrare a curateniei

– sa mentina rigurozitatea în ceea ce priveşte regulile de igienă în alimentaţia publică

Responsabilitati:

– spala si curata vesela sau alte obiecte din bucatarie si/sau restaurant

– sa lucreze metodic si consecvent

– respecta normele de igienă şi securitate a muncii
– indeplineşte şi alte sarcini curente atribuite de către superiorul direct, în concordanţă cu necesităţile imediate ale unităţii
 

Completeaza formularul si in cel mai scurt timp de vom contacta!