L
ADING

Hotel Plaisir

Restaurantul Plaisir din Ploiesti este un restaurant elegant deschis din dorinta de a satisface orice client. Situat la iesirea din Ploiesti spre Buzau, departe de zgomot si praf, la doar 5 minute de centrul orasului, Restaurantul Plaisir din Ploiesti va invita sa savurati preparate apetisante ale bucatariei romanesti, dar si internationale, pregatite dupa retete traditionale, folosindu-se ingrediente proaspete.

Atmosfera este intretinuta in fiecare seara de formatia vocal-instrumentala a restaurantului, cu muzica live, fara manele.

Cele mai frumoase petreceri din viata dumneavoastra pot deveni un adevarat vis si o amintire de neuitat la Restaurantul Plaisir din Ploiesti!

Experienta indelungata in organizarea evenimentelor festive stau la baza meniurilor si aranjamentelor de sala deosebite pe care vi le propunem pentru nunti si botezuri, acestea putand fi adaptate oricarui buget fara a face rabat la calitate. Intre orele 12:00 – 16:00 puteti beneficia de meniul zilei diversificat! Parcarea restaurantului are o capacitate de peste 300 de locuri, pazita si iluminata. Redescopera placerea gustului la restaurantul Plaisir din Ploiesti! Vizitati sectiunea Tarife pentru mai multe informatii despre servicii si meniu si sectiunea media pentru galeria foto si video de prezentare!