L
ADING

Cautati un hotel in Ploiesti pentru afaceri sau placere?
Doriti sa organizati un eveniment de success sau o petrecere exceptionala? Hotelul Plaisir este alegerea ideala unde puteti combina distractia sau relaxarea cu afacerile intr-un mod unic, la cele mai ridicate standarde de calitate, rafinament si profesionalism.
Hotelul Plaisir este situat la 5 minute de centrul orasului Ploiesti, langa centura de est, la numai 45 de kilometri de Aeroportul Otopeni si 100 kilometri de Brasov.
In imediata vecinatate a hotelului se afla Parcul Bucov (Constantin Stere) cu Gradina Zoologica, iar la o distanta de doar 5 minute puteti vizita Muzeul Ceasului, Muzeul Petrolului, Muzeul de arheologie si multe alte obiective turistice ale municipiului Ploiesti.
Parcarea hotelului Plaisir are o capacitate de peste 300 de locuri, parcare iluminata pe timp de noapte si cu paza 24h/24.
Hotelul Plaisir din Ploiesti dispune de 25 camere confortabile si un apartament, amenajate dupa cele mai inalte standarde intalnite in hotelurile internationale cotate la acelasi nivel de 3 stele. Toate camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat, cablu TV, telefon fix si acces internet wireless.

Pentru intalniri, seminarii sau conferinte putem organiza o sala de conferinte sau un meeting room, dotate cu video-proiector si internet wireless. Pentru evenimente festive sau doar pentru a va delecta simturile, Hotelul Plaisir dispune de un restaurant cu 4 sali.
Pentru distractie si relaxare puteti folosi piscina hotelului, sauna, Jacuzzi, sala de fitness sau salonul de masaj. In incinta complexului hotelier Plaisir se afla o baza sportiva cu 6 terenuri de tenis, 2 de fotbal si 2 de tenis cu piciorul iluminate nocturn. De asemenea se poate practica tenisul de masa si biliardul.
Hotel Plaisir
Atmosfera calda si placuta, gama completa de servicii de calitate pentru oamenii de afaceri dar si turisti si nenumaratele evenimente festive de success ce au avut loc, fac din Hotelul Plaisir un punct de interes pe harta Ploiestiului.
Vizitati sectiunea Tarife pentru informatii legate de preturi si servicii, si sectiunea Media pentru a vizualiza galeria foto si video de prezentare al hotelului. Va invitam la Hotelul Plaisir din Ploiesti, pentru a savura micile placeri ale vietii si a va rasfata intr-o oaza de liniste si relaxare!

Rezervare HotelAlte mentiuni